5 stvari, ki jih lahko podarite svojemu fantu za Valentinovo

Bliža se praznik zaljubljencev  in zagotovo ste že vsi, ki imate svoje boljše polovice na trnih kaj kupiti svojemu dragemu oziroma dragi. Tokrat smo poiskali 5 stvari, ki bi jih bili fantje še kako veseli. Dodajamo tudi povezave, kje lahko naročite super darila

VR očala.

Je tvoj dragi nor na najnovejšo tehnologijo? Potem ni boljšega darila kot najnovejša očala za virtualno realnost! Na trgu je ogromno modelov, z res različno kvaliteto. Predlagamo VR očala Xiaomi Mi VR. Glede na svojo ceno so očala res dobra izbira za prvo srečanje z novo tehnologijo. Najboljša očala trenutno na trgu so Samsung Gear VR, katera cena se trenutno giblje okrog 120€.

Vr očala
Vr očala za ogled virtualne realnosti. 

https://bit.ly/2liOL8S

Izredno zmogljiva Vr očala, primerna za prvo srečanje z virtualno realnostjo.
Cena: 14,10 €

Parfum

Da, tudi moški radi dišimo. Z parfumom Giorgio Armani ‐ Armani Code Ultimate preprosto ne morete zgrešiti.

Najboljše darilo za moškega s katerim ne morete zgrešiti.

https://bit.ly/2kG1mA7
Darilo s katerim ne morete zgrešiti
Cena: 14,90 €

Majica z motivom najljubše Tv serije

Je nor na pribljubljeno Netflix serijo Narcos? Ni edini, prvi Slovenski spletni portal Top serije ponuja najrazličnejše artikle, ki so idejo dobili prav v serijah. Mi vam predlagamo slavni rek “Plata o Plomo”.

Preseneti ga z norim darilom

https://bit.ly/2kG0wDg
Preseneti ga z motivom iz njegove najljubše serije.
Cena: 14,90€

Boksarske rokavice

Je bolj športen tip in cele noči gleda videe Conorja McGregorja?  Potem so boksarske rokavice pravo darilo zanj. Boks je izjemno naporen šport, kjer porabimo veliko kalorij. Tvoj dragi bo ob redni uporabi tvojega darila zagotovo v formi.

Najboljše darilo zanj, primerno za vse priložnosti

https://bit.ly/2kkGxJm
Športno darilo
Cena: 13,90€

Darilni bon Hiše Strahov

Te zanima koliko ga je v hlačah v težkih situacijah? Potem morata obiskati Hišo Strahov v centru Ljubljane. Gre za prvo virtualno Hišo Strahov v Evropi, kjer združujemo virtualno tehnologijo in realno grozo. Karte lahko naročiš na naši spletni strani tukaj.

Darilni bon Hiše Strahov

https://www.hisastrahov.si
Darilni bon Hiše Strahov
Cena: 15€

Obdarovanje ni samo stvar nekaj praznikov na leto, vsak navaden dan v letu je lepa priložnost, da nekomu pokažeš, da ti pomeni veliko.

Loading...